(iOS) Blackthorn Castle cheat kód větší výdrž
Mar 6, 2022 17:48:58 GMT
Post by eltupildolsfed on Mar 6, 2022 17:48:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackthorn Castle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackthorn Castle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód větší výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Blackthorn Castle 2022 version ▞▞▞
Užili jste si hru! většina vodítek byla jasná, pokud jde o další krok, několik bych bez pomoci nezískal.
zabavna, da se dohrat bez napoved, libila se mi, akorat za chvili hotová
Blackthorn Castle Pustolovske igre gmim
Tato hra zahrnuje nějaké cestování tam a zpět, ale stále je to příjemný lov. Hrál jsem s 0% jasem a dodatečným 60% stmíváním z aplikace pro stmívání překrytí. Jsem citlivý na světlo, takže moje obrazovka je docela tmavá, přesto jsem byl schopen tuto hru dohrát bez jakéhokoli postupu, rychlého cestování nebo náznaků. V jednu chvíli jsem položku přehlédl, ale když jsem ji našel později, cítil jsem se docela hloupě. Vše je ve hře dostatečně vidět. Zmiňuji to, protože jsem viděl několik recenzí, které uváděly, že bez zapnutého jasu nebylo možné hru dostatečně vidět, což vůbec není pravda.
Skvělá hra. Rozhodně doporučuji!!!
Zábavné, ale příliš snadné a příliš krátké
Skvělá hra. Užili si pohlcující zážitek. Hádanky byly poutavé. Těšíme se na další od vývojáře.
Bylo to zábavné, ale bohužel příliš krátké, jen něco málo přes hodinu.
Nemohl jsem si vzpomenout, proč jsem tuto hru nehrál celou dobu, dokud jsem ji nehrál znovu. Fascinující řetězec hádanek otevřený další hádance a žádné odpovědi. Nekupujte tipy, tipy jsou klipy na utube nic jiného. Nekupujte mapu, spousta zkratek. Maximálně 3 hvězdičky a dlouhé zívnutí.
Buz Devri Maceraları Macera Oyunları gcw
úžasné! miluji tuto hru! děkuji!❤️
Nepodařilo se to načíst, ale udělali to správně! Děkuji.
Blackthorn Castle Macera Oyunları eyzj
Moc hezká a propracovaná hra.
Vynikající, skvělé snímky, hádanky a vodítka dávají smysl na rozdíl od některých jiných podobných her.
Příjemná logická hra. Funguje dobře na chromebooku, pěkná grafika, přiměřeně náročná, ale s užitečnými radami. Omezený prostor pro přehrávání.
Opravdu jsem to nenáviděl
Miloval to.Hádanky nejsou příliš snadné a přitom ani příliš těžké. Vyřešit hádanku může chvíli trvat, ale vždy, když nějakou vyřešíte, je to pro vás přínosné.
SNADNÉ, JAKO PŘÍLIŠ SNADNÉ.. 2 hodiny zábavy
Pěkné, líbí se mi to.dobrý
Dobrá grafika, přiměřeně náročné hádanky, dobrá navigace. Užil si to.
Rozumná hra, až na to, že rady jsou navíc placenou funkcí.
Když si koupím hru, neočekávám, že budu muset platit za rychlé cestování nebo rady!
I po zaplacení aplikace zablokuje další věci, jako je pomoc a rychlejší cestování, pokud nezaplatíte ještě více. Tato hra je také příliš krátká na to, aby byla placenou aplikací (trvalo mi tři hodiny, než jsem ji porazil).
Tolik problémů se stahováním po zaplacení, že to byla ztráta času.
Spousta tam a zpět, pokud člověk neplatí za rychlé cestování! I když to bylo řečeno, pravděpodobně budu mít oči otevřené pro další díl, protože to byla celkově dobrá hra.
líbí se mi to
Hra byla zábavná, ale příliš krátká.
Opravdu jsem si to užil.. dobrá odpočinková zábava..hudba není rušivá..pokud je to na smyčce, nikdy jsem si toho nevšiml. Stáhl jsem si ji ve výprodeji (zdarma).. proto je mapa dobrá pouze pro zobrazení náhledů. Pomohlo mi to zapamatovat si, kde je potřeba něco dokončit. Za rady se muselo platit, ale nikdy jsem žádné nepotřeboval. Nebylo potřeba projít. Ke každé hádance jsou vodítka, buďte trpěliví. K dispozici je automatická kamera, což je skvělé. Rád bych ulovil další ve výprodeji. Bez výčitek..:-)
Tato hra je skvělá. Není to snadné a také to není těžké jako ostatní. Potřeboval jsem pomoc od YouTube, ale ne moc. Také to stojí za peníze, které jsem zaplatil.
Cítil jsem se, že hra byla příliš krátká. Jsem rád, že jsem to dostal zdarma a nezaplatil za to. Stále musíte zaplatit, pokud chcete odemknout rychlé cestování a rady, hádanky byly docela jednoduché a cestování není příliš únavné, takže pochybuji, že by to nebylo stálo za 99 centů. Bavil jsem se s hru, ale nedoporučuji za to platit. Pokud jste použili k hraním těchto typů her, pak by to bylo jedno z jednodušších her v tomto žánru.
grafika je dobrá a nepohodlné je, že ve hře nejsou žádné stopy.
Pěkná logická hra, ale rady jsou placené.
Dobrá, ale krátký
Hra se mi líbila, ale pokud si hru koupím, bude lepší celá věc. Zaplaťte za hru, poté zaplaťte za rychlý pohyb a poté zaplaťte za rady. Jo, to už se nebude opakovat.
Není špatné. Hodně tam a zpět, což má většina těchto typů. Je vám nabídnuta možnost rychlého cestování, což je jediné místo, které jsem našel a které vyžaduje peníze, kromě přijímání rad, které ani k dokončení hry nejsou potřeba.
velmi těžké a zábavné. bylo by lepší, kdyby stopy přišly spolu se hrou a ne za další peníze
Hádanky vás nutí přemýšlet
Pěkné dobrodružství, ale trochu příliš jednoduché. Existuje mnoho míst, ale vše, co přidávají, je spousta cestování zpět & dále (pokud si nezakoupíte možnost vzdáleného cestování přes IAP). Nejsou zde žádné postavy, se kterými by bylo možné interagovat, velmi málo příběhu na pozadí. Stále je hezké dešifrovat kódy & vodítka a najít, jak použít nalezené předměty, ale to z ní dělá v podstatě únikovou hru, která není hustá & není dost náročná... Záchytné body také stojí peníze, ale pokud se zaseknete, návod najdete na webu. OTOH, nejsou žádné reklamy 🤗
Perfektní dobrodružství. Jako stará dobrá klasika.
Chytré hádanky. Spousta míst k prozkoumání a věcí k zapamatování. Grafika docela dobrá, ale líbí se mi jiný realistický styl jako hry Artdigic nebo hra Rime. Celkově se mi ale tato hra líbila a na chvíli mě zaměstnala.
Žádný problém, kupte si to!
Dobrá grafika & hádanky
Trochu staromódní. Zasekl se a brzy to vzdal. Zajímavé, že 0,99 dolaru je 1,09 v eurech.
Tahle hra mě velmi pobavila, hodně jsem nad tím přemíšlel ale jinak hra je vinící grafikou, hádankami, příběhem, a mnoho dalších plusů, tuhle hru doporučuji, dokud je ještě ve slevě
Blackthorn Castle Приключенски vtl
Proč si myslím, že to tolik vypadá jako Bradavice... Zvlášť ta 4 červená modrá žlutá zelená trubice
Blackthorn Castle Kalandjátékok tce
Za současnou cenu zdarma byste museli být hloupí, abyste na tuto nabídku neskočili a získali tuto aplikaci, takže cokoli jiného v této cenové hladině vypadá nesmyslně a nemůžu se dočkat, až vyzkouším další placené aplikace.Příjemné překvapení, ze všech odpadních her, kterými se mobilní hry staly, to byl závan čerstvého vzduchu. Vzrušující, ne příliš snadné, ne příliš těžké, nemusíte se dívat, abyste každou minutu přidali, abyste dosáhli pokroku. Opravdu pěkná celková zkušenost. GG
Za méně než 6 AUD dolarů můžete hrát poměrně chytrou hru bez reklam a amp; svým vlastním tempem. Kupovat tipy za pár dolarů navíc není nutné, jen to usnadňuje hru & rychlejší. Většina hlavolamů je středně snadná, složitější oblastí je zapamatování si toho, kam se který předmět nebo vodítko hodí a do které oblasti & jak se tam dostat – i při rychlém cestování si musíte pamatovat, jak se dostat do místnosti nebo oblasti z místa rychlého cestování. Užili jste si tuto hru & budou se dívat na své ostatní!
Přestaňte s poplatkem 0,99 centů. Když použijete službu pay pal, zaplatíte další dva dolary za platbu ve výši 0,99 centu. Hra je dobrá, vystačí si s niklem a drobnými opicemi.